Πτυχιακές Εργασίες – Διπλωματικές Εργασίες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το εύρος των υπηρεσιών της SupportNet.

Η SupportNet, δραστηριοποιείται στον εκπαιδευτικό χώρο, προσφέροντας ένα σύνολο υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, με βάση πάντοτε τις ανάγκες των πελατών μας και με γνώμονα μια δέσμη τριών βασικών στοιχείων, που αποτελούν για μας απαρέγκλιτες αρχές: Αξιοπιστία, Υψηλή Ποιότητα και Χαμηλό κόστος.

Δημιουργήσαμε και προσφέρουμε σε σένα, ένα ολοκληρωμένο δίκτυο παροχής υπηρεσιών, το οποίο συνεχώς εξελίσσουμε, με γνώμονα πάντοτε, την βελτιστοποίηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας και τις αυξημένες εκπαιδευτικές ανάγκες, του σύγχρονου φοιτητή αλλά και ιδιώτη.

Η SupportNet, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε εσένα που είσαι φοιτητής και χρειάζεται στήριξη στην εξεταστική σου, στην συγγραφή της εργασίας σου ή σε μαθήματα μέσω Skype, ή σε εσένα που είσαι ιδιώτης και χρειάζεσαι ένα βιογραφικό ή μια συνοδευτική επιστολή για να εξασφαλίσεις την πρόσληψή σου σε ένα εργασιακό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από ανταγωνισμό, ή σε εσένα που χρειάζεσαι την μετάφραση ενός κειμένου, με δυνατότητα επικύρωσης.φτηνές φοιτητικές εργασίες

φοιτητικές εργασίες supportnet

Η SupportNet είναι δίπλα σου και σου προσφέρει:

 • Συγγραφή, επιμέλεια και κάθε είδους υποστήριξη σε εργασίες εξαμήνου, πτυχιακές, διπλωματικές διατριβές, παρουσιάσεις κ.ά.
 • Μεταφράσεις επικυρωμένες ή όχι
 • Δακτυλογραφήσεις και απομαγνητοφωνήσεις
 • Εύρεση βιβλιογραφίας (ελληνικής και ξενόγλωσσης) μέσω πρόσβασης σε μεγάλο φάσμα ηλεκτρονικών πηγών όπως περιοδικά, βιβλία, βιβλιογραφικές βάσεις, ψηφιακές συλλογές και θεματικές πύλες, με στόχο τη διευκόλυνση της έρευνας
 • Σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και συνοδευτικών επιστολών
 • Ιδιαίτερα μαθήματα μέσω Skype.

Ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας

Στόχος μας, να καλύψουμε τις ανάγκες στους τομείς ενασχόλησής μας σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό. 

Μέσα από τα δυναμικά οφέλη της τεχνολογίας των πολυμέσων (διαδραστικότητα, ευελιξία), διευκολύνουμε θεμελιώδεις και ποιοτικές αλλαγές ανοίγοντας μια νέα σειρά ευκαιριών και προσφέροντας μεγάλες εκπαιδευτικές δυνατότητες στους πελάτες μας φοιτητές και ιδιώτες. 

Η SupportNet, έχει ως στόχο να παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε φοιτητή και ιδιώτη να έχει πρόσβαση σε εξειδικευμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης και να συνομιλήσει με το επιστημονικό προσωπικό της σε πραγματικό χρόνο (real-time).Πολιτική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης

Μια από τις θεμελιώδεις αξίες και αρχές της εταιρικής ευθύνης, αποτελεί η συνεισφορά στην πρόοδο και στην ευημερία της ελληνικής κοινωνίας, παράγοντας ιδιαίτερα σημαντικός αφού καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη μακροπρόθεσμη και βιώσιμη επιχειρηματική δράση. Η SupportNet έχοντας υιοθετήσει αυτές τις αρχές, έχει αναπτύξει μια εταιρική κουλτούρα από την οποία απορρέει η πρόθεσή της να λειτουργεί με Υπευθυνότητα σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής της που αποτελούν σημαντικούς άξονες ανάπτυξης.

Ενσωματώνοντας λοιπόν σε εθελοντική βάση κοινωνικούς προβληματισμούς στην επιχειρηματική μας δραστηριότητα, αντιλαμβανόμενοι ότι η υπεύθυνη συμπεριφορά οδηγεί στην αειφόρο επιχειρηματική επιτυχία και έχοντας πλήρη συναίσθηση των οικονομικών δυσκολιών με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι περισσότεροι σήμερα, θεωρούμε ότι αποτελεί υποχρέωσή μας η παροχή ουσιαστικών εκπτώσεων στους πελάτες μας.

 • Δυνατότητα ευκολιών πληρωμής με δόσεις.
 • Δυνατότητα πληρωμής με κάρτες
 • Έκπτωση 15% στους ήδη πελάτες μας
 • Έκπτωση 15% σε οικογένειες με δύο φοιτητές
 • Έκπτωση 50% για τη δημιουργία βιογραφικού σημειώματος σε φοιτητές 

Πολιτική Ποιότητας

Η φιλοσοφία της SupportNet, έχει αναπτυχθεί στη βάση της αξιωματικής παραδοχής, ότι η ποιότητα των υπηρεσιών, εξασφαλίζεται μέσα από το τρίπτυχο «Σχεδιασμός-Έλεγχος-Βελτίωση Ποιότητας» Πυρηνικό στοιχείο της δραστηριότητάς μας αποτελεί ο ακριβής προσδιορισμός των εκπαιδευτικών αναγκών των φοιτητών πελατών μας, όπως και των ιδιωτών (επαγγελματιών κλπ) προκειμένου να σχεδιαστούν οι κατάλληλες υπηρεσίες με βάση τον ποιοτικό σχεδιασμό τους. Έτσι η SupportNet, έχει αναπτύξει ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των φοιτητών (φοιτητικές εργασίες, μαθήματα, μεταφράσεις, κ.α.) βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες αυτές.

Σταθερός και απαρασάλευτος στόχος της SupportNet σε κάθε περίπτωση, είναι οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στους φοιτητές μας αλλά και τους ιδιώτες, να είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, για την αμέριστη εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και υποσχόμαστε, ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με βάση τις αρχές μας, στοχεύοντας πάντοτε στον κεντρικό αποδέκτη των υπηρεσιών μας που είστε εσείς, οι πελάτες μας.